Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Over ons

   ZEUZ is een fitness & accessoires merk, fabrikant en online retailer gevestigd in Nederland.

    

   ONS VERHAAL                                                                                                                                   

   ZEUZ is opgericht in 2018 door twee sportieve broers met een grote passie voor (functional) fitness. Het idee om vernieuwende producten te maken voor de (functional) fitness markt is ontstaan in hun eigen gym. Dit idee is in de loop der jaren vanuit de zolderkamer uitgegroeid tot een volwaardig merk met een breed assortiment aan producten. Elke dag is het ZEUZ team samen bezig met het ontwikkelen van de beste producten, zodat jij het maximale resultaat uit jouw sportactiviteit kan behalen. We doen dit door samen te werken met atleten, trainers, CrossFit boxen, Fitness gyms & overige sportscholen.

    

   ONZE MISSIE                                                                                                                                       

   Jou verzorgen van de meeste innovatieve & duurzame (functionele) fitness producten van de hoogste kwaliteit, zodat jij het maximale resultaat uit jouw sportactiviteit kan behalen.

    

   DE KRACHT VAN ZEUZ                                                                                                                         

   ZEUZ staat voor kracht, sportiviteit & onoverwinnelijkheid.

    

   We geloven dat elk persoon in staat is zichzelf te verbeteren en uit te dagen op allerlei vlakken in zijn leven. Elke dag opnieuw. Of dat nu op sociaal, mentaal, educatief of fysiek vlak is, niks is onmogelijk. Zolang jij een doel hebt en in jezelf gelooft, ga je het realiseren. En wij geloven dat jij dat kan! Ben jij er klaar voor? 

    

   ERVAAR DE KRACHT VAN ZEUZ

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »